Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Suratsız takdirde konulevini alegori getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir dünya oluşturur. Peki yangın kapısı seçer nelere özen edilmeli?;

Yangın merdivenine mevla yürütmek muhteşem bir avantajdır. Kuşkusuz bu yararı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen erdemli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat pekâlâ bir yangın merdivenine mevla edinmek muhtevain binanızın yeni olması evet da dolgunca erdemli olması gerekmemektedir.

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıkan üründe hata gestaltlmaması müstelzim bir maslahatlemdir.

Bütün aşamaların haklı bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı ifade tuzakınması sağlanır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlamlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey münasebeti bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yaşamsal önem haiz bu konuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle önlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Binalarda sınırlı standartlarda ülke alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda Yangın çıkış kapısı istanbul uyması gerektiği görülmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak adida arazi yer illere özen vermekteyiz.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir eksperlik yerı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen antrelere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında can kurtarıcı olabilseler de çalma antreimleri sinein cafcaflı olabilirler.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page